Hoi, mijn naam is Jacqueline Fuijkschot en ik ben fotograaf. Ik werk in opdracht en ik maak autonoom werk. Ik ben gespecialiseerd in portret-, kunst- en design-, interieur, evenement en scene (theater, performance, dans) fotografie.

Mijn hart ligt bij personen, organisaties en ondernemers binnen de creatieve, culturele, sociaal maatschappelijke en duurzame sector.

Fotografie is voor mij een creatief proces. Tijdens het fotograferen vind ik een manier om beelden te maken op basis van de situatie waarin ik me op dat moment bevind. Ik werk met wat er al is, versterk dat en vind er een compositie in. Zo verras ik de mensen met een onverwachte weergave van de werkelijkheid of bijzondere uitsnede.


Deze opdrachtgevers gingen je al voor: BlueCity010/ Root gallery/ Chabot Museum/ CBK Rotterdam/ International Architecture Biennale Rotterdam (IABR)/ The Frozen Fountain/ Codarts/ Valstar Simonis/ The New Current/ Eversom Design/Art(s)Gallery Simone Jansen/ Rotterdam Photo/ Gallery Crawl/ Unboxed/ Erasmus Alumni Club e.a


 ©2022 Jacqueline Fuijkschot